Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A liszthez hozzákeverem sót, pirospaprikát és borsot. Ebben megforgatva a csirkét, sorban kimargarinozott jénaiba teszem. Tetejére rákarikázom a hagymát. A megmaradt paprikás lisztbe beleteszem az összezúzott fokhagymát és tejfölt, valamint a reszelt sajtot, majd ráöntöm a hagymás csirkére. Alufólia alatt 50 percig 180 fokon sütöm, majd leveszem róla a fóliát és anélkül pirítom 200 fokon 10-15 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.03.30 20:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszthez hozzákeverem, megmaradt paprikás, összezúzott fokhagymát, reszelt sajtot, hagymás csirkére, fokhagymagerezd, kimargarinozott, pirospaprikát, hozzákeverem, pirospaprika, vöröshagyma, megforgatva, összezúzott, rákarikázom, beleteszem, fokhagymát, felsőcomb, megmaradt, kiskanál, liszthez, paprikás, valamint, margarin, csirkére, evőkanál, Tetejére, leveszem, Alufólia, hagymát, jénaiba, tejfölt, csirke felsőcomb, bors, evőkanál liszt, kiskanál pirospaprika, tejföl, fokhagymagerezd, vöröshagyma, füstölt sajt, Rama margarin,
|
|
|
|
|