Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szárított gyümölcsöket keverd el a cukorral, a zabpehellyel, a narancs héjával és levével, valamint a magvakkal. Az almákat mosd meg, a közepüket vágd ki és töltsd meg a keverékkel, majd tedd őket egy tepsibe és locsold meg a tetejüket mézzel. A tepsi aljára tölts egy kevés vizet, majd tedd 180 fokos sütőbe harminc percre. Vaníliafagylalttal tálalva a legfinomabb.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
nekem nem volt kesu dióm és paradióm ,helyette tettem pörkölt sótlan mogyorót és szárított banánt.Nagyom finom volt.
Jó étvágyat kívánok
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.17 10:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szárított gyümölcsöket, narancs héjával, almákat mosd, közepüket vágd, tetejüket mézzel, tepsi aljára, kevés vizet, gyümölcsöket, aszaltszilva, zabpehellyel, legfinomabb, sárgabarack, félnarancs, keverékkel, barnacukor, zabpehely, szárított, szárított, közepüket, szárított, tetejüket, magvakkal, mogyorót, evőkanál, valamint, evőkanál, étvágyat, cukorral, evőkanál, helyette, paradióm, pörkölt, harminc, alma, földi mogyoró, török mogyoró, mandula, paradió, kesudió, aszaltszilva, szem szárított füge, aszalt sárgabarack, evőkanál zabpehely, evőkanál barnacukor, narancs reszelt héja, félnarancs leve, evőkanál,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|