Fogás: köret, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyákat hámozás után félbe vágom, felvágom./ egyformák legyenek a burgonyák / majd két oldalról úgy vágom le , hogy alul és felül is sima legyen.
Ezután sós vízben majdnem puhára főzöm ,leszűröm.
Egy kis tálban összekeverem az olajat, mustárt,zúzott fokhagymát, oregánot, sót és a borst.
A burgonyákat egy lapos kivajazott tepsibe rakom a vágott felével lefelé, hogy megálljanak.
A mustáros szósszal mindegyiket megkenem, / egyenletesen elosztom rajta / majd az előmelegített 180 fokos sütőben kb:35-40 percet sütöm .
Tálaláskor petrezselyemmel és paprikakrémmel izésítem
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Akármilyen sülthöz nagyon jó köret lesz.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.31 23:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyákat hámozás, lapos kivajazott, vágott felével, mustáros szósszal, petrezselyemmel, paprikakrémmel, előmelegített, egyenletesen, összekeverem, megálljanak, burgonyákat, burgonyákat, mindegyiket, Tálaláskor, kivajazott, Akármilyen, fokhagymát, burgonyák, fokhagyma, egyformák, mustárral, burgonya, szósszal, legyenek, egyforma, oldalról, leszűröm, oregánot, izésítem, felvágom, olaj, mustár, gerezd fokhagyma, oreganó, bors,
|
|
|
|
|