Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonosan kavargatva
kevés vizet adunk hozzá, fedő alatt puhára pároljuk
a végén hozzáadjuk a paradicsomot vagy paradicsomlevet
valamennyi ideig együtt pároljuk
vigyázzunk, hogy ne legyen túl leves, majdnem zsírjára kell sütni
ha netán több a lé, merjünk le belőle, vagy szórjuk rá lisztet
puliszkával a legfinomabb, de puha, friss kenyér is megteszi a hatást.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Puliszkával a legfinomabb!!!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, végén hozzáadjuk, paradicsomot vagy, paradicsomlevet, felszeleteljük, megtisztítjuk, paradicsomot, paradicsomlé, Hagymatokány, Puliszkával, fűszerekkel, legfinomabb, puliszkával, evőkanálnyi, paprikakrém, legfinomabb, folytonosan, valamennyi, worchester, hozzáadjuk, paradicsom, kavargatva, megszórjuk, vigyázzunk, pároljuk, pároljuk, pároljuk, rádobjuk, zsírjára, hagyma vegyesen lila sárga, paradicsom vagy paradicsomlé, evőkanálnyi olaj, paprika bors,
|
|
|
|
|