Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karikára vágott hagymát megdinszteljük, majd amikor már kicsit barnul a hagyma, megszórjuk liszttel és felöntjük vízzel. Beízesítjük, borssal, sóval, leveskockával és puhára főzzük. A végén elkeverünk egy kevés tejszínt, egy tojássárgájával és a levest behabarjuk vele. Alaposan leturmixoljuk és apróra vágott snidlinggel megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsuzsika022
2014.09.15 15:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
budaer |
2014.09.20. 14:52 (#1) |
|
 |
Csak azt tudnám mire kell a második tojássárgája , és az is biztos , hogy egy francia , mert onnan jön , nem vizet és leveskockát használna , hanem fehérbort és hús,- vagy zöldséglevest .
A Croutonról már szó sem esik , ami eredetileg egy szelet fehérkenyér a levesen , jó sok sajttal megszórva , és aranybarnára sütve . |
| |
|
|
|
karikára vágott, végén elkeverünk, kevés tejszínt, levest behabarjuk, tojássárgájával, megdinszteljük, leveskockával, leturmixoljuk, snidlinggel, Beízesítjük, snidlinggel, megszórjuk, leveskocka, behabarjuk, elkeverünk, megszórjuk, felöntjük, krémleves, átszitált, liszttel, karikára, snidling, Alaposan, tejszínt, sárgája, tejszín, hagymát, borssal, barnul, hagyma, hagyma, átszitált liszt, forró, leveskocka, csipet, csipet bors, snidling apróra vágott, tejszín, tojás sárgája,
|
|
|
|
|