Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kígyóuborkát meghámozom és vékony csíkokra vágom. A majonézbe belekeverem a szardíniát (amit előzőleg villával összetörök) a citrom levét és a metéltre vágott uborkát.
Jól összekeverem, majd letakarva a hűtőben pihentetem legalább 1 órát
Tálalás előtt megkóstolom, ízlés szerint sóval, őrölt borssal utóízesítem. Pirítós kenyérrel kínálom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
anyakatus
2014.04.16 20:27
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kígyóuborkát meghámozom, majonézbe belekeverem, citrom levét, metéltre vágott, hűtőben pihentetem, összekeverem, kígyóuborkát, szardíniával, uborkasaláta, belekeverem, megkóstolom, kígyóuborka, utóízesítem, meghámozom, pihentetem, szardíniát, összetörök, majonézbe, Majonézes, kenyérrel, szardínia, letakarva, előzőleg, villával, legalább, étvágyat, evőkanál, metéltre, csíkokra, Tálalás, majonéz, evőkanál majonéz, konzerv szardínia, kígyóuborka, citrom, bors ízlés szerint,
|
|
|
|
|