Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hagyományos módon készítünk piskótakarikát. A mascarpone sajtot kikeverjük és hozzáadjuk a felvert tejszínt, valamint a reszelt gesztenyét. Cukorral, vaníliával és reszelt citromhéjjal ízesítjük. A kihűlt piskótát háromba vágjuk és belerétegeljük a krémet. Az utolsó réteget szépen elsimítjuk és reszelt gesztenyével befedjük, majd a maradék habot habzsákba téve, dekoráljuk a süteményt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Istenien finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
eva23
2013.11.26 09:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mascarpone sajtot, felvert tejszínt, reszelt gesztenyét, kihűlt piskótát, utolsó réteget, maradék habot, gesztenyemassza, belerétegeljük, piskótakarikát, gesztenyével, citromhéjjal, Hagyományos, mascarponés, mascarpone, mascarpone, vaníliával, kikeverjük, Gesztenyés, elsimítjuk, tejszínhab, gesztenyét, dekoráljuk, hozzáadjuk, készítünk, ízesítjük, süteményt, habzsákba, valamint, Cukorral, tejszínt, vaníliás, piskótát, tojás, cukor, liszt, citrom, tejszínhab, doboz mascarpone, tasak vaníliás cukor, csomag gesztenyemassza,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
|
|
|
|
|