Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 150 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hámozd meg a héjat és kockázd fel apró darabokra.
1 liter vízben forrald 5 percig, majd zárd el alatta a tüzet, tegyed hozzá a sót és hagyd legalább 6 órán keresztül ázni.
Ha kiázott öntsd le róla a vizet és öblítsd le. Friss vízzel, lassú tűzön párold.Amikor megpuhult csepegtesd le róla a vizet.
Készítsd el a szirupot és tedd bele a dinnyehéjakat. Lassú tűzön kevergesd míg világosbarna színű lesz, majd csepegtesd le és hempergesd meg a cukorban.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Meglátod, hogy remek csemege lesz!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.14 20:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bevonáshoz Hámozd, görögdinnyehéj, dinnyehéjakat, világosbarna, Kandírozott, hempergesd, csepegtesd, csepegtesd, bevonáshoz, kevergesd, dinnyehéj, keresztül, megpuhult, Sziruphoz, darabokra, Meglátod, legalább, Készítsd, szirupot, hámozott, cukorban, forrald, öblítsd, kockázd, csemege, kiázott, csésze, csésze, Sziruphoz, csésze, csésze cukor, citrom, cukor bevonáshoz,
|
|
|
|
|