Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát beáztatjuk. A tésztát félpuhára főzöm, és leszűröm. Forró tejjel leöntöm, majd lassan elforralom a tejet. Amikor kihűlt, hozzáadom az előzőleg a tojássárgájával összekevert többi hozzávalót. Az almát meghámozom, felkockázom, majd a tojás felvert habjával együtt a tésztához adom. Egy tűzálló tálat kikenek, majd belesimítom a tésztát, és előmelegített sütőbe teszem. Közepes hőmérsékleten 40 percen át sütöm. Vaníliás cukorral megszórva tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
anyakatus
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mazsolát beáztatjuk, tésztát félpuhára, tojássárgájával összekevert, almát meghámozom, tojás felvert, tésztához adom, tűzálló tálat, tojássárgájával, hőmérsékleten, előmelegített, szélesmetélt, felkockázom, belesimítom, összekevert, elforralom, meghámozom, hozzávalót, beáztatjuk, hozzáadom, tésztához, megszórva, félpuhára, habjával, étvágyat, előzőleg, Vaníliás, cukorral, mazsolát, leszűröm, tésztát, tűzálló, Közepes, tálalom, csipet, tojás, cukor, csipet bors, alma, citrom reszelt, csipet őrölt fahéj, mazsola, szélesmetélt,
|
|
|
|
|