Fogás: egyéb, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágom, kevés olajon üvegesre párolom, majd kihűtöm.
A darált húst egy tálba teszem, hozzáadom a vöröshagymát, ízesítem sóval, borssal, pirospaprikával, ételízesítővel, majd jól összekeverem.
A leveles tésztát 0,5 cm vastagságúra kinyújtom és a közepére halmozom a darált húst.
Feltekerem, a végeit jól lezárom, összenyomom, majd éles késsel, megcsíkozom, bevagdosom, de óvatosan, ne vágjuk át a töltelékig.
200 fokra előmelegített sütőbe teszem és 30 perc alatt szép pirosra sütöm. Amíg megsül elkészítem a salátához az öntetet. A joghurtot egy kis tálba teszem, adok hozzá oregánot, csipet sót és összekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kunattilane
2014.11.27 19:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, darált húst, tálba teszem, leveles tésztát, közepére halmozom, pirospaprikával, ételízesítővel, előmelegített, pirospaprika, vastagságúra, vöröshagymát, összekeverem, összekeverem, megcsíkozom, összenyomom, ételízesítő, vöröshagyma, elkészítem, töltelékig, Feltekerem, bevagdosom, kinyújtom, hozzáadom, salátához, joghurtot, oregánot, ízesítem, közepére, üvegesre, halmozom, evőkanál, leveles tészta, darált hús, vöröshagyma, evőkanál olaj, bors, ételízesítő, pirospaprika, natúr joghurt, oregánó, saláta,
|
|
|
|
|