Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és apró kockára vágjuk.
Egy lábasba megdinszteljük a hagymát. Ha kész beletesszük a pirospaprikát és a zöldségeket, felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Beletesszük a fűszereket is, és lefedjük fedővel. Lassan pároljuk. (a csicsóka hamar megfő, ezért ha félig főtt a sárgarépa, karalábé, borsó, utána tesszük bele.)
Behabarjuk, és beletesszük a zöldség zöldet is. Összeforraljuk 2-3 percig és tálalható.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egészséges és finom! Természetes vitaminforrás.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nemarika
2013.12.09 21:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megtisztítjuk, lábasba megdinszteljük, csicsóka hamar, zöldség zöldet, Összeforraljuk, megdinszteljük, vitaminforrás, megtisztítjuk, pirospaprikát, finomfőzelék, Pirospaprika, felengedjük, Beletesszük, beletesszük, Természetes, zöldségeket, vöröshagyma, beletesszük, zöldségeket, babérlevél, Egészséges, fűszereket, Behabarjuk, megmossuk, tálalható, sárgarépa, sárgarépa, zöldborsó, pároljuk, karalábé, csicsóka, nagyobb sárgarépa, karalábé, csésze zöldborsó, közepes vöröshagyma, 2-ek olaj, 1-kk örőlt kömény, 1-2-babérlevél, 2-ek liszt, 1-kk Pirospaprika, vegeta, Víz, Tejföl, zöldség zöldje,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|