Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirke részeit a fűszerkeverékkel megszórom.
A burgonyát meg pucolom megmosom és hasábokra vágom.
A zacskóba teszem egy kevés olajjal és ételízesítővel megszórom, és a zacskóban jól össze rázom, hogy minden hová kerüljön az olajból és fűszerből.
Ráteszem a fűszerezett csirke részeit majd a hagyma karikákat ráteszem.
A tetejét még sóval és borssal megszórom.
1,5 óra alatt puhára párolódik.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csirke aprólék mint a máj, zúza, szív is nagyon finom.
Ha van olyan csirke rész ami mindig kimarad főzésből sütésből és nem szeretnénk, hogy a helyet foglalja ideális hozzá.
Az olaj miatt kicsit ropogós lesz a burgonya.
Paprikát, paradicsomot akár lecsót is lehet rátenni.
Aki a nagyon fűszerezett ételeket szeretik bármilyen fűszerrel készíthető.
Egyszerű és finom .
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
anaxor
2013.01.17 10:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirke részeit, fűszerkeverékkel megszórom, zacskóba teszem, kevés olajjal, fűszerezett csirke, hagyma karikákat, helyet foglalja, olaj miatt, nagyon fűszerezett, fűszerkeverékkel, ételízesítővel, fűszerkeverék, paradicsomot, fűszerezett, ételízesítő, fűszerezett, készíthető, sütőzacskó, szeretnénk, megszórom, burgonyát, hasábokra, megszórom, párolódik, fűszerrel, bármilyen, megszórom, fűszerből, zacskóban, karikákat, főzésből, megmosom, foglalja, kerüljön, Paprikát, sütőzacskó, burgonya, ételízesítő, kevés olaj, csirke comb alsófelső, csirke mell, csirkés fűszerkeverék, nagyobb hagyma, bors,
|
|
|
|
|