Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra, a szalonnát és a húst kockákra vágjuk.A füstölt húst kisebb kockákra vágjuk,leszedjük a csontról, hogy hamarabb puhuljon.Egy vastagabb aljú lábosban a szalonnát megpirítjuk,rátesszük a hagymát,a húskockákat,kicsit az egészet átpirítjuk,megszórjuk csomborral és borssal,beletesszük a káposztát a levével együtt,valamint a csontokat is.Felforraljuk ,2 órán át főzzük.Ha kevés a lé ,tölthetünk rá kevés fehérbort.Amikor a hús jó omlós,a tejfölből ,a lisztből 2 kanálnyi vízzel habarást csinálunk és az ételhez adjuk.15 perc után készen van.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.13 11:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, húst kockákra, füstölt húst, vastagabb aljú, szalonnát megpirítjuk, egészet átpirítjuk, levével együtt, ételhez adjuk, savanyúkáposzta, savanyúkáposzta, Felforraljuk, megpirítjuk, húskockákat, beletesszük, vöröshagyma, megszórjuk, csomborral, tölthetünk, átpirítjuk, leszedjük, szalonnát, rátesszük, szalonnát, vastagabb, káposztát, tejfölből, csinálunk, csontokat, fehérbort, csontról, tejfölös, lábosban, kanálnyi, kockákra, húsos szalonna, savanyúkáposzta, közepes vöröshagyma, csomborbors, tejföl, evőkanál liszt,
|
|
|
|
|