Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pudingot az utasítás szerint a cukorral megfőzöm,főzés közben a forró tejbe belekeverem a zselatint.Amikor már nem teljesen forró,habverővel hozzákeverem a tejfölt.
A piskótákat belemártom a kávéba és a krémmel váltakozva tálba vagy tortaformába rétegezem.
A legfelső réteg tetejére kakaóport szórok.
Hűtőbe teszem,legalább fél napig /már ha kibírom addig/,utána szépen lehet szeletelni is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A piskótákat ne meleg kávéba mártsuk,mert "szottyos" lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 19:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
utasítás szerint, cukorral megfőzöm, forró tejbe, piskótákat belemártom, krémmel váltakozva, legfelső réteg, tortaformába, hozzákeverem, belekeverem, zselatinpor, babapiskóta, piskótákat, szeletelni, piskótákat, belemártom, váltakozva, habverővel, rétegezem, kakaóport, zselatint, pudingpor, teáskanál, cukrozott, teljesen, megfőzöm, evőkanál, Egyszerű, legfelső, szottyos, tiramisu, legalább, tetejére, csomag babapiskóta, csomag vaníliás pudingpor, evőkanál cukor, teáskanál zselatinpor, doboz tejföl, bögre erős kávé, kakaópor cukrozott,
|
|
|
|
|