Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A túrót villával összetörjük, az egész tojásokkal és a tejföllel simára dolgozzuk.
Csipetnyi sóval, a cukorral és a reszelt citrom héjával ízesítjük.
A lisztet elkeverjük a sütőporral és belekeverjük a masszába.
A masszából evőkanállal kiszaggatjuk a fánkokat a nem túl forró olajba, és mindkét oldalát aranyszínűre sütjük. Az olajból kiemelve lecsepegtetjük.
Az öntethez a baracklekvárt a rummal és a narancslével simára keverjük, külön kínáljuk a forró fánk mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
a forró olajban megég és a belseje sületlen marad,
ezért kis lángon kell sütni...
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
túrót villával, egész tojásokkal, tejföllel simára, reszelt citrom, lisztet elkeverjük, masszából evőkanállal, olajból kiemelve, narancslével simára, forró fánk, forró olajban, belseje sületlen, lecsepegtetjük, baracköntettel, baracklekvárt, belekeverjük, kiszaggatjuk, aranyszínűre, baracklekvár, narancslével, evőkanállal, összetörjük, sütőporral, tojásokkal, elkeverjük, finomliszt, masszából, ízesítjük, Csipetnyi, dolgozzuk, tejföllel, evőkanál, cukorral, Farsangi, fánkokat, kínáljuk, sületlen, keverjük, finomliszt, túró, tojás, tejföl, csipet, evőkanál cukor, citrom reszelt héja, sütőpor, sütéshez olaj, öntethez, baracklekvár, narancs leve,
|
|
|
|
|