Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halszeleteket alaposan besózzuk, és minimum egy órát állni hagyjuk. A lisztet elkeverjük a paprikával, és ebbe forgatjuk bele a hús darabokat. Forró olajban kisütjük. Friss, puha kenyérrel és zöldségekkel tálalva a legfinomabb.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.08.17 22:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halszeleteket alaposan, órát állni, lisztet elkeverjük, halszeleteket, zöldségekkel, pirospaprika, legfinomabb, mindenkinek, elkeverjük, paprikával, forgatjuk, darabokat, kenyérrel, szeletek, besózzuk, alaposan, kisütjük, Ajánlom, tálalva, hagyjuk, olajban, lisztet, minimum, étolaj, harcsa, harcsa, Forró, Friss, állni, liszt, pirospaprika, harcsa, étolaj,
|
|
|
|
|