Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst a tojással és a fűszerekkel összedolgozom. Egy pici zsemlemorzsát is adok hozzá. Gombócokat formálok belőle és forró alaplében kifőzöm őket. Közben, a vajat felmelegítem, amire rászórom a lisztet és forró tejjel felengedem. Belereszelem a sajtot és tejszínnel elkeverem. Tálaláskor, a meleg gombócokat, bevonom a forró mártással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feedivion
2014.02.08 09:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszerekkel összedolgozom, pici zsemlemorzsát, vajat felmelegítem, meleg gombócokat, forró mártással, összedolgozom, sajtmártással, zsemlemorzsát, Belereszelem, felmelegítem, zsemlemorzsa, fűszerekkel, Húsgombócok, gombócokat, Gombócokat, tejszínnel, felengedem, Tálaláskor, elkeverem, alaplében, átszitált, fehérbors, mártással, rászórom, reszelve, formálok, tojással, tejszín, bevonom, kifőzöm, lisztet, darált, tojás, csipet, csipet fehérbors, hagyma reszelve, marék zsemlemorzsa, átszitált liszt, tejszín, sajt,
|
|
|
|
|