Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A finomra vágott hagymát a vajon megpárolom, majd hozzáadom a vékony karikákra vágott sárgarépát és a gesztenyét. Utána felöntöm a meleg húsleves alaplével és addig főzöm, amíg a répa megpuhul. Botmixerrel pürésítem, belekeverem a tejszínt, majd sóval, borssal, egy cseppnyi szerecsendióval ízesítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
patakigigi
2014.06.04 17:25
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
finomra vágott, vajon megpárolom, vékony karikákra, meleg húsleves, répa megpuhul, cseppnyi szerecsendióval, szerecsendióval, belekeverem, mindenkinek, vöröshagyma, főzőtejszín, Botmixerrel, megpárolom, gesztenyét, sárgarépát, karikákra, alaplével, sárgarépa, hozzáadom, gesztenye, pürésítem, húsleves, felöntöm, tejszínt, húsleves, ízesítem, cseppnyi, hámozott, megpuhul, Ajánlom, hagymát, mirelit, sárgarépa, vöröshagyma, húsleves alaplé, főzőtejszín,
|
|
|
|
|