Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összekeverjük, csupán a tojások fehérjét verjük ki kemény habbá, és lazán a tésztához keverjük. Kikenünk egy közepes nagyságú tepsit, és a tésztát forró sütőbe tolva, majd a továbbiakban közepes hőmérsékleten háromnegyed óráig sütjük. A tetejét porcukorral hintjük meg.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A 35 perc sütési időt tartsuk be.
|
|
|
|
2 komment
|
3 ember kedveli
|
eliza666
2012.09.19 22:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
eliza666 |
2012.09.24. 14:46 (#2) |
|
 |
A babadara nálunk az, amiből a darakását főzik a kicsiknek. Talán búzadara. Liszt helyett kell a süteménybe.
Egyébként finom.
Jó étvágyat hozzá! |
|
botka_eva |
2012.09.23. 08:43 (#1) |
|
 |
Nem tudom,hogy mi az a babadara!
Tipp:
1. Búzadara?
2. Darált babapiskóta?
3. Majd megírja a recept író?! |
| |
|
|
|
hozzávalókat összekeverjük, tojások fehérjét, tésztához keverjük, közepes nagyságú, tésztát forró, továbbiakban közepes, tetejét porcukorral, kristálycukor, tortaformában, összekeverjük, hőmérsékleten, továbbiakban, hozzávalókat, háromnegyed, porcukorral, tésztához, evőkanál, babadara, fehérjét, krémtúró, nagyságú, evőkanál, vaníliás, keverjük, Kikenünk, vaníliás, tojások, közepes, tartsuk, Illatos, közepes, tetejét, hintjük, krémtúró, evőkanál babadara, vaníliás puding Oetker, zacskó vaníliás cukor, olaj, evőkanál kristálycukor, tojás,
|
|
|
|
|