Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykamellet először vágd nagyjából egyforma méretű darabokra, sózd be, majd egy csészényi olajba törd bele a fokhagymát, adj hozzá bazsalikomot, kenegesd be vele a pulykát jó alaposan, és hagyd így állni pár órát vagy akár egy egész éjszakát. Ha már úgy érzed, hogy eleget állt, végy elő egy serpenyőt, és pirítsd át a szeleteket.
Vágd karikákra a paradicsomot - nyugodtan vágj vastagabb szeleteket - és egyenletes darabokra a sajtot, halmozd a pirított pulykaszeletekre és közéjük, helyezd el egy tepsiben, és már mehet is az egész a sütőbe. Körülbelül 15 perc alatt teljesen elkészül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Salátával vagy akár magában is fogyaszthatod.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.30 08:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykamellet először, csészényi olajba, egész éjszakát, pirított pulykaszeletekre, pulykaszeletekre, fogyaszthatod, paradicsomot, Paradicsomos, pulykamellet, bazsalikomot, mozzarellás, pulykamell, paradicsom, fokhagymát, bazsalikom, szeleteket, egyenletes, pulykamell, mozzarella, szeleteket, Körülbelül, darabokra, serpenyőt, csészényi, vastagabb, karikákra, nyugodtan, Salátával, darabokra, nagyjából, pulykamell, paradicsom, mozzarella sajt, gerezd fokhagyma, csokor bazsalikom, bors, olaj,
|
|
|
|
|