Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst felkockázzuk, s egy kis olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, és tovább pároljuk, miközben sóval, borssal és ételízesítővel fűszerezzük.
Egy hőálló tálat vagy sütőedényt kiolajozunk, belerakjuk a vékonyra szeletelt nyers krumpli felét, megsózzuk. Ráterítjük a karikára vágott hagymát, erre a gombás húst, majd a sajtot, és ráütjük a tojásokat. A tetejére szintén megsózott krumplikarikákat teszünk, és az egészet leöntjük a tejföllel.
Előmelegített sütőben lefedve sütjük, majd amikor a krumpli már átsült, a fóliát levéve kissé megpirítjuk a tetejét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha nem akarod hogy maradjanak kemény krumplik az ételbe akkor karikázd össze és egy fazékban főzd meg igaz kicsit összetörik de előbb megsül az egész. Vagy még esetleg héjában meg lehet főzni.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
anaxor
2013.02.08 08:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst felkockázzuk, apróra vágott, hőálló tálat, vékonyra szeletelt, karikára vágott, gombás húst, tetejére szintén, egészet leöntjük, fóliát levéve, ételbe akkor, fazékban főzd, krumplikarikákat, ételízesítővel, Előmelegített, felkockázzuk, vöröshagyma, megpirítjuk, ételízesítő, megpároljuk, kiolajozunk, fűszerezzük, belerakjuk, összetörik, Ráterítjük, maradjanak, hozzáadjuk, sütőedényt, megsózott, tojásokat, megsózzuk, sertéshús, tejföllel, szeletelt, tetejére, leöntjük, vékonyra, karikázd, sertéshús, gomba, krumpli, lapka sajt, tojás, vöröshagyma, pohár tejföl, bors, ételízesítő, kevés olaj,
|
|
|
|
|