Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet csíkokra vagy kockákra vágjuk, a gombát szeleteljük, a hagymát felaprítjuk.A csirkemellet olajon megpirítjuk.Mellé szórjuk a felkockázott hagymát és fokhagymát, majd pár percig együtt pirítjuk őket.Hozzáadjuk a paradicsompürét és a bort.Sóval, borssal és kakukkfűvel ízesítjük.Fedő alatt, puhára pároljuk a húst.Közben a gombaszeleteket kevés olajon megpároljuk, sóval, borssal fűszerezzük.Végül a gombát és a csirkemellet összeforgatjuk, forralunk egyet rajta, majd tálaljuk.Főtt tésztával vagy rizzsel esetleg kuszkusszal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Minden fajta körettel finom még ha csínálunk hozzá uborka vagy fejes salátát úgy még mennyeibb.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
henihencsi
2017.05.26 18:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet csíkokra, gombát szeleteljük, hagymát felaprítjuk, csirkemellet olajon, felkockázott hagymát, gombaszeleteket kevés, csirkemellet összeforgatjuk, paradicsompürét, gombaszeleteket, összeforgatjuk, csirkemellragu, csirkemellet, csirkemellet, csirkemellet, felkockázott, felaprítjuk, fűszerezzük, szeleteljük, kakukkfűvel, vöröshagyma, kuszkusszal, megpároljuk, megpirítjuk, csirkemell, paradicsom, Hozzáadjuk, fokhagymát, tésztával, ízesítjük, forralunk, mennyeibb, csínálunk, fokhagyma, csiperke gomba, csirkemell, sűrített paradicsom, édes vörösbor, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, étolaj, kakukkfű,
|
|
|
|
|