Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát sós vízben kifőzöm, majd vízzel leöblítem, majd kevés olajjal összedolgozom hogy ne ragadjon össze. Olajon az apróra vágott hagymát megpárolom, megszórom paprikával, vízzel felengedem, majd beleteszem a halat, a paprikát, paradicsomot, borssal, sóval ízesítem. Gyorsan elkészül. A tésztát összekeverem a túróval és a kész harcsapörkölttel tálalom.
Túrós tészta törpeharcsa pörkölttel
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Én jobban szerettem nokedlival!!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, tésztát összekeverem, kész harcsapörkölttel, harcsapörkölttel, összedolgozom, pirospaprika, paradicsomot, összekeverem, vöröshagyma, törpeharcsa, törpeharcsa, törpeharcsa, felengedem, paprikával, nokedlival, beleteszem, paradicsom, megpárolom, pörkölttel, pörkölttel, megszórom, leöblítem, szerettem, ízesítem, elkészül, paprikát, ragadjon, borssal, olajjal, törpeharcsa vagy, vöröshagyma, olaj, pohár tejföl, túró, pirospaprika, erős paprika, paradicsom, bors,
|
|
|
|
|