Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemelleket hosszú,hegyes késsel középen felszúrjuk,ahova később betöltjük a fűszervajat.Megsózzuk, borsozzuk.[Forgassuk meg benne a kést,hogy nagyobb hely keletkezzen,de ügyeljünk ,hogy ne szúrjuk át a húst!]Serpenyőben felolvasztjuk a fűszervajat,és az apróra vágott petrezselyemzöldet megpirítjuk benne.Kiskanál segítségével betöltjük a húsokat.Hagyományos módon bepanírozzuk egyesével,és forró,bő olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen körettel tálalható.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.11.03 21:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
zsoltkircsi |
2012.11.06. 11:10 (#1) |
|
|
igen, ez nagyjából egyenlő a kijevi pulyka receptjével.. |
| |
|
|
|
csirkemelleket hosszú, apróra vágott, petrezselyemzöld, csirkemelleket, felolvasztjuk, bepanírozzuk, segítségével, fűszervajat, keletkezzen, Fűszervajas, fűszervajat, megpirítjuk, Hagyományos, Serpenyőben, felszúrjuk, csirkemell, csirkemell, betöltjük, tálalható, betöltjük, fűszervaj, Forgassuk, egyesével, Bármilyen, Megsózzuk, borsozzuk, ügyeljünk, körettel, kisebb csirkemell nélkül, fűszervaj, sóbors, petrezselyemzöld, olaj, panírhoz, tojás, prézli, liszt,
|
|
|
|
|