Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát apróra vágom. Megpirítom a hagymát,és belekeverem a húsba.
A darált húst megfűszerezem sóval, borssal, ételízesítővel ízlés szerint, majd beleteszem a vöröshagymát és az egy egész tojást. Ha lágy a húsmassza, teszek bele egy pici zsemlemorzsát.
A panírozáshoz felverek 1 tojást kevés sóval. A húsmasszából tenyérnyi gombócokat formálok, majd lisztbe, tojásba, végül zsemlemorzsába forgatom és bő, forró olajban kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hagymás törtkrumplit kínálok mellé!
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.06.22 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
zsokazsoka |
2014.07.15. 13:24 (#1) |
|
 |
Ha az ételízesítőt kihagynád és fokhagymát tennél helyette akkor egészséges lenne de így mérgezed a családodat, ,olvass utánna ,,,bocsi,,,,,,,, |
| |
|
|
|
vöröshagymát apróra, darált húst, pici zsemlemorzsát, panírozáshoz felverek, húsmasszából tenyérnyi, zsemlemorzsába, ételízesítővel, megfűszerezem, zsemlemorzsát, panírozáshoz, törtkrumplit, húsmasszából, vöröshagymát, vöröshagymát, belekeverem, ételízesítő, vöröshagyma, gombócokat, Megpirítom, beleteszem, húsmassza, tenyérnyi, formálok, felverek, forgatom, szerint, borssal, tojásba, Rántott, olajban, kisütöm, darált, tojás, vöröshagyma, bors, ételízesítő,
|
|
|
|
|