Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A Ramát lábasban felolvasztjuk, a müzlit beleszórjuk, épp csak átforgatjuk. Amikor már csak langyos, a tojásokat, a tojássárgáját, a barna cukrot, a sütőport és a durvára vágott diót beledolgozzuk.
Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, egy kb. 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatót ráillesztünk. A müzlis masszából kb. 1 evőkanálnyit beletöltünk, jól lenyomkodjuk, majd a formát lehúzzuk róla.
A maradék masszából ugyanígy formáljuk meg a többi kekszet. Előmelegített sütőben, közepes lánggal (180 °C, légkeveréses sütőben 165 °C) 10-12 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom csemege.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.18 19:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
müzlit beleszórjuk, barna cukrot, durvára vágott, nagy tepsit, müzlis masszából, formát lehúzzuk, maradék masszából, többi kekszet, pogácsaszaggatót, elropogtatható, felolvasztjuk, beledolgozzuk, Előmelegített, tojássárgáját, evőkanálnyit, sütőpapírral, ráillesztünk, légkeveréses, lenyomkodjuk, beletöltünk, átforgatjuk, beleszórjuk, kibélelünk, Müzlikeksz, masszából, tojásokat, formáljuk, masszából, ugyanígy, margarin, sütőport, átmérőjű, lehúzzuk, lábasban, csomag sütőpor, tojás sárgája, Ráma margarin, barna cukor, tojás, dió vagy mogyoró,
|
|
|
|
|