Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínt a cukorral felforraljuk (110-120 fokosnak kell lennie , ezt körülbelül 5 perces forralással érjük el ) . Hozzákeverjük a kakaót . Majd amikor sima , bársonyos a krém és még meleg , hozzáadjuk a vaj harmadát . Hagyjuk kihülni . A maradék vajat keverjük habosra . Adjuk hozzá a csokis keveréket , majd a robotgép legmagasabb fokozatán dolgozzuk össze amíg teljesen egyneművé nem válik .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon jól használható tortákhoz,süteményekhez.
|
|
|
|
1 komment
|
28 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.11 19:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
szimbus |
2012.01.12. 09:08 (#1) |
|
 |
Jújj ez fincsi lehet |
| |
|
|
|
cukorral felforraljuk, maradék vajat, csokis keveréket, robotgép legmagasabb, Hozzákeverjük, süteményekhez, felforraljuk, legmagasabb, használható, forralással, hozzáadjuk, körülbelül, egyneművé, tortákhoz, keveréket, fokozatán, dolgozzuk, bársonyos, teljesen, keverjük, fokosnak, robotgép, tejszínt, harmadát, cukorral, habosra, kihülni, Hagyjuk, Párizsi, tejszín, tejszín, cukor, kakaó,
|
|
|
|
|