Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat szórjuk meg kb. 2 ek csirkés Delikáttal és 2-3 ek olajjal. Keverjük jól össze és hagyjuk pár percig állni őket.
Ezután pirítsuk le egy kicsit minden oldalukat olajon egy serpenyőben, majd tegyük őket egy tepsibe az olajjal együtt. 200 fokra előmelegített sütőben süssük őket készre kb. 25-30 perc alatt.
Közben készítsük el a rizi-bizit. Egy lábasban forrósítsunk föl margarint és a megmosott rizst pirítsuk meg rajta egy kicsit. Majd adjuk hozzá a kiolvasztott zöldborsót és öntsük föl forró vízzel úgy, hogy kb. 1 centivel lepje el. Ízesítsük Knorr csirkés Delikáttal és lassú tűzön lefedve főzzük a rizst puhára. Tálaljuk a csirkecombokat a rizi-bizivel és a Globus Ínyenc mártással.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2013.12.03 15:38
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat szórjuk, kicsit minden, olajjal együtt, lábasban forrósítsunk, megmosott rizst, kiolvasztott zöldborsót, rizst puhára, csirkecombokat, csirkecombokat, előmelegített, forrósítsunk, kiolvasztott, hosszúszemű, fagyasztott, serpenyőben, ételízesítő, csirkecomb, zöldborsót, Delikáttal, Delikáttal, mártással, margarint, zöldborsó, készítsük, oldalukat, megmosott, mártással, Ízesítsük, felsőcomb, pirítsuk, Keverjük, lábasban, evőkanál, csirke felsőcomb, hosszúszemű rizs, zöldborsó fagyasztott, evőkanál olaj, evőkanál Rama margarin,
|
|
|
|
|