Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
EPERFAGYLALT FAGYIGÉP NÉLKÜL recept Kedvelt receptek
Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 2 dl viz
» 10 dkg cukor
» pürésített eper
» tejszín (1dl)
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

2dl vizet 10dkg cukorral felfőztem, amíg szálat nem húzott. Belekevertem a pürésített epret. Mikor lehűlt, betettem a fagyasztóba.
1 óra múlva kivettem, a tejszínt (1dl) habbá vertem, és habverővel belekevertem.
Megint fagyasztó.
Még kétszer óránként átkevertem habverővel, majd kifagyasztottam.
Megjegyzés / tipp:

Tökéletes és nagyon finom lett.
Próbáld ki.
0 komment 7 ember kedveli bartakitty
2012.01.15 20:01
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
pürésített epret, kifagyasztottam, belekevertem, Belekevertem, EPERFAGYLALT, fagyasztóba, pürésített, habverővel, pürésített, habverővel, átkevertem, fagyasztó, Tökéletes, felfőztem, kivettem, óránként, tejszínt, betettem, cukorral, FAGYIGÉP, Próbáld, tejszín, kétszer, szálat, vertem, NÉLKÜL, Megint, cukor, pürésített eper,
Karamellás szelet !
0 komment 22 ember kedveli
Vörösboros csirke zöldségekkel !
0 komment 3 ember kedveli
Padlizsánkrém
0 komment 3 ember kedveli
Baconben sült csirkemáj
1 komment 11 ember kedveli
Cseresznyés- krémes expressz torta
0 komment 1 ember kedveli
Húsvéti tojástorta
0 komment 6 ember kedveli
Dinnyés süti
0 komment 4 ember kedveli
Raffaello házilag
0 komment 32 ember kedveli
Almás túrótorta
0 komment 10 ember kedveli
Banántorta...
0 komment 20 ember kedveli
Besameles újkrumpli
0 komment 2 ember kedveli
Puncs szelet
1 komment 27 ember kedveli
LENCSELEVES
1 komment 7 ember kedveli
Sajtkrémmel töltött pogácsa
0 komment 12 ember kedveli
Túrós pite !
0 komment 13 ember kedveli
Fácánleves...
0 komment 5 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2018 TVN.HU Kft.