Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókból rugalmas, könnyen nyújtható tésztát
gyúrunk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd fánkszaggatóval kiszaggatjuk, széleit bevagdossuk. 3-4 lapot egymásra teszünk, középen az ujjunkkal összenyomjuk.
Forró olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kisült és kinyílt rózsák tetejére cseresznye- vagy meggybefőttet teszünk, porcukorral meghintjük.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 15:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókból rugalmas, ujjunkkal összenyomjuk, fánkszaggatóval, hozzávalókból, meggybefőttet, vastagságúra, kiszaggatjuk, összenyomjuk, porcukorral, bevagdossuk, meggybefőtt, meghintjük, cseresznye, kinyújtjuk, ujjunkkal, nyújtható, Rózsafánk, rugalmas, evőkanál, kisütjük, tetejére, porcukor, sütéshez, egymásra, széleit, teszünk, kinyílt, könnyen, liszt, csomag sütőpor, tojás, evőkanál tejföl, csipet, olaj sütéshez, porcukor, meggybefőtt dzsem,
|
|
|
|
|