Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat szétválasztjuk.
A tojásfehérjéket vízgőz felett el kezdjük felverni. Ahogy a hab keményedik, beletesszük a cukrot, és kemény habbá verjük. Levesszük a vízgőzről, és belekeverjük a tojássárgájákat is.
Utána beletesszük a pudingporokat.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben megsütjük.
Elkészítjük a krémet. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a vaníliás cukrot és a rumaromát is.
A tésztát kettévágjuk, és megkenjük a krémmel.
Porcukorral megszórjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok:
180°C
sütési mód:
hőlégkeveréses
tepsi mérete:
35x22 cm
költség:
1200 Ft
költség egy főre:
200 Ft
elkészítettem:
2 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.01 16:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat szétválasztjuk, tojásfehérjéket vízgőz, vajat habosra, vaníliás cukrot, tésztát kettévágjuk, tojássárgájákat, tojásfehérjéket, hőlégkeveréses, szétválasztjuk, hozzákeverjük, előmelegített, pudingporokat, elkészítettem, Sütőpapírral, belekeverjük, porcukorral, kettévágjuk, Elkészítjük, Porcukorral, beletesszük, beletesszük, keményedik, megszórjuk, alkalommal, tojásokat, tésztához, pudingpor, megkenjük, megsütjük, pudingpor, Levesszük, tésztához, tojás, porcukor, puncs pudingpor, vanílás pudingpor, krémhez, puha, porcukor, vaníliás cukor, rumaroma,
|
|
|
|
|