Fogás: főétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy nagyobb fazékban felteszem főni a füstölt húst, addig elkészítem a burgonya salátát.
( a fazékban beleteszem a sárgarépát, hagymát , fokhagymát is.)
A burgonyát felszeletelem és sós vízben puhára főzöm , leszűröm .
Közben a hagymát apróra vágom , az uborkát karikára , petrezselymet felaprítom s ezeket is a burgonyához adom.
Megcsinálom az öntetet, a sót, borsot, ecetet, mustárt egy kisebb tálban összekeverem .
A bacont csíkokra felszeletelem , kisütöm kevés olajon .
Az öntetet is hozzáteszem , jól összekeverem az egészet.
A kisütött bacont a burgonya salátára szórom .
A kész füstölt húst felszeletelem s mellé kínálom a salátát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kissé laktató ez az étel, de nagyon finom .
Nem kell mindig torma, kell egy kis változatosság is.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.03 22:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagyobb fazékban, füstölt húst, burgonya salátát, fazékban beleteszem, hagymát apróra, uborkát karikára, burgonyához adom, kisebb tálban, bacont csíkokra, kisütött bacont, burgonya salátára, kész füstölt, kissé laktató, petrezselyemzöld, petrezselymet, felszeletelem, felszeletelem, felszeletelem, változatosság, összekeverem, összekeverem, hozzáteszem, burgonyához, Megcsinálom, beleteszem, felaprítom, sárgarépát, fokhagymát, elkészítem, salátához, sárgarépa, burgonyát, fokhagyma, salátával, felteszem, fazékban, burgonya, karikára, leszűröm, füstölt, hagyma, szál sárgarépa, salátához, burgonya, bacon, hagyma, olaj, csokor petrezselyemzöld, csemege uborka, bors,
|
|
|
|
|