Fogás: ital, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet felforralom a hosszában felhasított vanília rúddal.Közben a cukrot habosra keverem a tojások sárgájával,lassan folyamatosan hozzáadom a forró tejet,a végén hozzákeverem a tiszta szeszt és pár csepp narancskivonatot.
Behűtve kínálom.
Ha nincs tiszta szesz,akkor készíthető vodkával vagy fehér rummal,de akkor célszerű kevesebb tejet használni,vagy cseréljük a fél liter tejet 2,5 dl tejszínre.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom ital.Húsvétra majd koccinthatunk vendégeinkkel.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 13:32
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet felforralom, hosszában felhasított, cukrot habosra, tojások sárgájával, forró tejet, végén hozzákeverem, tiszta szeszt, narancskivonatot, narancskivonat, koccinthatunk, vendégeinkkel, folyamatosan, hozzákeverem, tojássárgája, felhasított, felforralom, vaníliarúd, Tojáslikőr, készíthető, sárgájával, tejszínre, hozzáadom, hosszában, használni, cseréljük, kevesebb, Húsvétra, célszerű, vodkával, keverem, tojások, habosra, Behűtve, friss tojássárgája, vaníliarúd, cukor, fokos tiszta szesz, kevés narancskivonat,
|
|
|
|
|