Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojást felverem a tejjel, bele szórom a lisztet, az össze tört túró, + a reszelt sajtot és a sót. Jól összekeverem a lábast ki kenem az olajjal és felforrósítom, beleöntöm az elkészített masszát. Erős tűzön sütöm fedő alatt kb. 3 percig, majd két lapos fakanál segítségével megfordítom és még sütöm amíg szép piros nem lesz, már fedő nélkül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy Grúz étel, nekem is ajánlották, nagyon finom és ami nem mellékes kevés költségből három személynek kiadós reggeli akár egy csésze teával is .
|
|
|
|
2 komment
|
28 ember kedveli
|
pola64
2015.01.29 18:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
pola64 |
2015.02.07. 16:57 (#2) |
|
 |
Köszönöm kedves gegussarika!
Örülök, hogy örömet tudtam ezzel a recepttel okozni, valóban nagyon egyszerű és ami nem mellékes, finom . |
|
gegussarika |
2015.02.04. 21:01 (#1) |
|
 |
Édesapám Grúziában evett ilyen lepényt! Legalábbis beszéltek neki erről. Úgy emlegette, mint ami nagyon egyszerű és finom étel! |
| |
|
|
|
edény kikenéséhez, tojást felverem, össze tört, reszelt sajtot, elkészített masszát, csésze teával, felforrósítom, összekeverem, segítségével, kikenéséhez, elkészített, megfordítom, költségből, ajánlották, személynek, trappista, Hacsapuri, beleöntöm, evőkanál, felverem, mellékes, lisztet, olajjal, reszelt, fakanál, csapott, masszát, reggeli, lábast, nélkül, sajtot, szórom, tojás, bögre, bögre liszt, túró, trappista sajt, csapott,
|
|
|
|
|