Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet szeletekre vágjuk és kivajazott tepsi aljába fektetjük. Rászórjuk a felkarikázott hagymát, majd megszitáljuk a liszt-paprika-só-bors keverékével. A tejfölbe zúzzuk a foghagymát, beleöntjük az olajat, jól összekeverjük, majd ezt is rákenjük a csirkemellekre. Ízlés szerinti mennyiségű sajtot reszelünk, ezzel fedjük be a hagymás-tejfölös csirkemellűnket. 200 °C-os sütőben 30 percig sütjük fóliával lefedve, majd további 10 percig fólia nélkül, hogy rápiruljon a sajt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 09:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet szeletekre, felkarikázott hagymát, tejfölbe zúzzuk, csirkemellűnket, csirkemellekre, összekeverjük, felkarikázott, pirospaprika, sajtbundában, csirkemellet, megszitáljuk, keverékével, beleöntjük, foghagymát, szeletekre, rápiruljon, mennyiségű, csirkemell, kivajazott, kukoricás, fokhagyma, Rászórjuk, fektetjük, reszelünk, fóliával, tejfölös, tejfölbe, rákenjük, tejfölös, csirkemell, közepes hagyma, púpos liszt, pirospaprika, bors, nagy doboz tejföl, gerezd fokhagyma, olaj, sqjt,
|
|
|
|
|