Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A padlizsánt mossuk meg, vágjuk le a végeit és vágjuk vastag szeletekre. Sózzuk be és rakjuk szűrőre 30 percre, majd a felesleges nedvességet töröljük le papírszalvétával és szórjuk meg a szeleteket liszttel.
A sajtot a reszelő kis lyukú részén reszeljük le,.
A serpenyőben jól forrósítsuk fel az olajat és süssük meg a padlizsán szeleteket minden oldalukon, majd papírtörlővel szárítsuk le a felesleges olajat.
Oldjuk fel a Knorr kockát egy dl vízben.
A paradicsomot mossuk meg, forrázzuk le vízzel és húzzuk le a bőrét. Szeleteljük fel.
Egy tűzálló tál alját kenjük ki margarinnal. Váltakozva fektessük bele a padlizsánt és a paradicsomot. Öntsd le az egy deci alaplével és a borral.A tetejét szórjuk meg bazsalikommal és reszelt sajttal. A tálat tegyük 200 fokra előmelegített sütőbe és süssük 25 percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Forrón tálaljuk friss zöld salátával.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.22 18:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
padlizsánt mossuk, felesleges nedvességet, szeleteket liszttel, padlizsán szeleteket, felesleges olajat, paradicsomot mossuk, tetejét szórjuk, tálat tegyük, papírszalvétával, paradicsommal, papírtörlővel, előmelegített, bazsalikommal, paradicsomot, Tyúkhúsleves, paradicsomot, serpenyőben, forrósítsuk, nedvességet, Szeleteljük, margarinnal, felesleges, szeletekre, bazsalikom, padlizsánt, paradicsom, Váltakozva, szeleteket, felesleges, szeleteket, padlizsánt, szárított, fektessük, padlizsán, érett padlizsán, Knorr Tyúkhúsleves-kocka, érett kemény sajt, vörös, liszt, Rama margarin, olaj, paradicsom,
|
|
|
|
|