Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát megtisztítom és lereszelem. A burgonyát hámozás után kis kockákra vágom.
Egy fazékban felhevítem a margarint, majd hozzáadom a lereszelt vöröshagymát. Néhány keverés után hozzáadom a zöldborsót és a burgonyát.
A zöldségeket felengedem 4 dl vízzel. Sózom, és hozzáadom a majorannát.
Puhára főzöm, majd botmixerrel pürésítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült húsok mellé kiváló.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2013.12.13 19:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megtisztítom, burgonyát hámozás, fazékban felhevítem, lereszelt vöröshagymát, zöldségeket felengedem, vöröshagymát, vöröshagymát, megtisztítom, botmixerrel, vöröshagyma, zöldségeket, felhevítem, zöldborsót, Majorannás, lereszelem, felengedem, majorannát, burgonyát, hozzáadom, hozzáadom, lereszelt, margarint, hozzáadom, burgonyát, pürésítem, majoránna, zöldborsó, zöldborsó, evőkanál, burgonya, fazékban, zöldborsó, vöröshagyma, burgonya, evőkanál margarin, evőkanál majoránna,
|
|
|
|
|