Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst kb: 2 cm- s darabokra vágom fel, s egy tálba rakom,
hozzáadom a zúzott fokhagymát, borst,olajat,sót, 1 ek. citromlevet és a hűtőbe rakom pácolódni.
Lehet 1-2 órára is.
Eközben az uborkát meghámozom , hosszában félbe, megint félbe vágom és felszeletelem.
Egy másik tálba teszem , összekeverem a morzsolt feta sajttal ,apróra felvágott hagymával, petrezselyemmel,reszelt citromhéjjal és 1 ek. citromlével,olajjal és kevés sóval.
A pácolt csirkemell darabokat nyársra húzom és kevés olajon megpirítom szép pirosra.
A nyársakat az uborkás sajtos keverékkel együtt tálalom fel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez is egy könnyű nyári recept.Aránylag kalóriaszegény.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.27 21:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálba rakom, hűtőbe rakom, uborkát meghámozom, másik tálba, morzsolt feta, pácolt csirkemell, uborkás sajtos, könnyű nyári, petrezselyemzöld, petrezselyemmel, kalóriaszegény, felszeletelem, összekeverem, citromhéjjal, citromlevet, Csirkenyárs, citromlével, csirkemell, csirkemell, lilahagyma, keverékkel, megpirítom, meghámozom, fokhagymát, hagymával, uborkával, pácolódni, hosszában, darabokra, fokhagyma, felvágott, darabokat, hozzáadom, olívaolaj, csirkemell filé, gerezd fokhagyma, frissen őrölt bors, olívaolaj, ízlés szerint, citrom leve reszelt héja, nagyobb uborka, közepes lilahagyma, fetasajt, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|