Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéshúst szeletekre vágjuk, jól kiverjük, és sózva, majd lisztben megforgatva mindkét oldalát halványra sütjük, s megfelelő nagyságú lábosba tesszük. A megmaradt zsír egy részében a megtisztított, finomra vágott hagymát sárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a paprikát, és a felszeletelt gombát két-három percig pirítjuk a megmaradt zsírban, majd két dl vízzel felöntve hozzátesszük a húshoz, s azzal puhára pároljuk. Végül elkeverjük a tejfölben a lisztet, ráöntjük a szeletekre, és így forraljuk még öt percig.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek galuska illik hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
80 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
ambrus55 |
2012.03.04. 08:27 (#1) |
|
 |
A tejfel kimaradt a listárol! |
| |
|
|
|
sertéshúst szeletekre, megmaradt zsír, felszeletelt gombát, megmaradt zsírban, megtisztított, pirospaprika, hozzátesszük, felszeletelt, sertésszelet, megforgatva, sertéshúst, Hozzáadjuk, elkeverjük, szeletekre, szeletekre, tejfölben, forraljuk, halványra, megmaradt, megmaradt, megfelelő, lisztben, ráöntjük, nagyságú, pirítjuk, részében, kiverjük, paprikát, pároljuk, pirítjuk, sertés felsál, zsír, liszt, gomba, közepes hagyma, pirospaprika, bors,
|
|
|
|
|
Csevap
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|