Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szétdarabolt csirkét egy nagy, kivajazott tepsibe rakjuk.Fele ételízesítővel, borssal meghintjük, majd a karikákra vágott hagymával befedjük, curryvel és sóval ízesítjük.A vastagabb karikákra vágott burgonyával úgy rakjuk, hogy egymást ne fedjék a karikák, majd rászeljük a sárgarépát.A tejfölből, mustárból, tojásból és a maradék ételízesítőből öntetet készítünk és ezzel leöntjük.Alufóliával lefedjük és félórára 180 fokos sütőbe tesszük, majd a fóliát levéve ismét félórát sütjük.A végén pár percig grillezzük és félig nyitott sütőajtónál hagyjuk kihűlni, hogy beszívja a szaftot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csirkét bedörzsölhetjük friss majoránnával vagy tárkonnyal.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.05 05:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szétdarabolt csirkét, karikákra vágott, vastagabb karikákra, maradék ételízesítőből, fóliát levéve, csirkét bedörzsölhetjük, bedörzsölhetjük, ételízesítőből, ételízesítővel, megtisztított, majoránnával, szétdarabolt, sütőajtónál, burgonyával, ételízesítő, Alufóliával, vöröshagyma, tárkonnyal, grillezzük, sárgarépát, kivajazott, meghintjük, készítünk, tejfölből, vastagabb, karikákra, rászeljük, ízesítjük, mustárból, hagymával, karikákra, csipetnyi, 16-18kg-os csirke, nagyfej vöröshagyma, sárgarépa, liter 20%-os tejföl, tojás, evőkanál ételízesítő, evőkanál mustár, evőkanál curry, csipetnyi bors,
|
|
|
|
|