Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megpucolva, egészben, sós vízben félpuhára főzzük.
Kb: fél cm-es vastag karikára vágjuk és mint a húst bundázzuk.
(liszt, tojás, zsemlemorzsa)
Forró olajban megsütjük. Hidegen is nagyon finom és az előnye a többi burgonya körettel szemben, hogy nem szárad ki. Sokáig fogyasztható, ha marad belőle. Ami nem valószínű, mert eteti magát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Még finomabb, ha vegetás vízben főzzük a burgonyát!!
|
|
|
|
1 komment
|
16 ember kedveli
|
gyongyibur
2012.02.20 14:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
gyongyibur |
2012.02.21. 03:05 (#1) |
|
|
Nem kaptam meg az új receptért járó 100 TVNPontot!!! |
| |
|
|
|
burgonyát megpucolva, húst bundázzuk, többi burgonya, fogyasztható, zsemlemorzsa, zsemlemorzsa, megpucolva, burgonyát, félpuhára, burgonyát, bundázzuk, valószínű, megsütjük, körettel, burgonya, karikára, burgonya, egészben, finomabb, szemben, vegetás, olajban, Hidegen, krumpli, vastag, főzzük, nagyon, szárad, előnye, burgonya, liszt, tojás, zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|