Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított, felkockázott zellert főzd puhára 8 dl sós vízben. Adj hozzá finomra vágott zeller zöldet és borsot is.
A tejfölből és a lisztből készíts habarást és ezzel sűrítsd be a
levest. (Ha kell, még adj hozzá sót.) A felkockázott zsemlét sütőben pirítsd meg. Tálaláskor szórj zsemlekockákat és finomra vágott zeller zöldet a leves tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A sós víz helyett, ha van csontlé akkor azzal ízletesebb lehet.
|
|
|
|
1 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
kutyuli777 |
2013.03.03. 21:43 (#1) |
|
 |
Köszi !! |
| |
|
|
|
lisztből készíts, felkockázott zsemlét, leves tetejére, zsemlekockával, zsemlekockákat, megtisztított, felkockázott, felkockázott, Zellerleves, zellerzöld, Tálaláskor, ízletesebb, tejfölből, habarást, lisztből, evőkanál, tetejére, pirított, készíts, finomra, sűrítsd, finomra, sütőben, pirítsd, zsemlét, helyett, zellert, csontlé, vágott, zeller, tejföl, evőkanál liszt, zsemle, zellerzöld, őrölt bors,
|
|
|
|
|