Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát megtisztítom, apróra vágom és egy kanál étolajon megpirítom. Ha kihűlt, hozzáadom a túróhoz, és a főtt áttört burgonyához. Hozzákeverem finomlisztet, a tojást, a darált sonkát, a szétzúzott fokhagymát, ízlés szerint sózom és borsozom. Jól összedolgozom.
Gombócokat formálok egy kicsit hosszúkásra alakítom. Zsemlemorzsába forgatom.
Forró olajban hirtelen mindkét oldalát kisütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szonoczky
2014.06.18 14:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát megtisztítom, kanál étolajon, főtt áttört, darált sonkát, szétzúzott fokhagymát, kicsit hosszúkásra, fokhagymagerezd, Zsemlemorzsába, összedolgozom, vöröshagymát, megtisztítom, finomlisztet, Hozzákeverem, zsemlemorzsa, hosszúkásra, burgonyához, vöröshagyma, mindenkinek, megpirítom, szétzúzott, fokhagymát, Gombócokat, hozzáadom, étolajon, hirtelen, puffancs, formálok, alakítom, burgonya, borsozom, evőkanál, forgatom, túró, áttört főtt burgonya, darált sonka, tojás, evőkanál liszt, vöröshagyma, fokhagymagerezd, zsemlemorzsa, bors, olaj,
|
|
|
|
|