Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat és a csirkemellet kis szeletekre vágjuk és kevés zsíron megsütjük. A finomra vágott hagymát zsíron megpároljuk,megszórjuk vágott petrezselyemmel és hozzáöntjük a felszeletelt gombát a levével együtt. Sózzuk, borsozzuk. Rövid ideig forraljuk, majd habarással sűrítjük.
Belekeverjük a tejszínt és a megsült húsokat. A tetejére vajdarabkákat teszünk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aki szereti a gombát, annak ízleni fog. Egyszerű, gyors és finom.
|
|
|
|
3 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
tojanos |
2016.06.21. 19:45 (#3) |
|
 |
Mit kezdünk a 8 dkg liszttel?
Szerintem a mellékelt kép nem a recepthez készült, az inkább rántott sertésszelet rizzsel és csemege uborkával |
|
fordgtr |
2013.01.07. 11:43 (#2) |
|
 |
hajrá |
|
nelken |
2013.01.07. 11:03 (#1) |
|
 |
ma kipróbálom, mivel éppen májat akartam készíteni. |
| |
|
|
|
finomra vágott, felszeletelt gombát, levével együtt, megsült húsokat, tetejére vajdarabkákat, petrezselyemmel, gombamártással, vajdarabkákat, felszeletelt, csirkemellet, Belekeverjük, vöröshagyma, hozzáöntjük, megpároljuk, csirkemell, megszórjuk, szeletekre, habarással, csirkemáj, tejszínes, Csirkemáj, borsozzuk, forraljuk, megsütjük, tetejére, sűrítjük, tejszínt, Egyszerű, levével, finomra, tejszín, csirkemáj, csirkemell, konzerv gomba, zsír, liszt, vöröshagyma, tejszín, csomó petrezselyemzöldje, őrölt bors,
|
|
|
|
|