Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tarja szeleteket kicsit verjük ki, majd sózzuk meg.
Majd kevés olajon süssük elő őket egy serpenyőben.
A Knorr alapot keverjük ki tejszínnel és öntsük egy hőálló tálba.
Helyezzük rá az elősütött tarja szeleteket. Tegyük rájuk a sonka szeleteket és birsalma befőtt szeleteket.
Majd szórjuk meg bőven reszelt sajttal.
180 fokra előmelegített sütőben süssük össze kb. 15 perc alatt, míg a sajt is szép aranybarnára sül a hús tetején. Tálaljuk sült burgonyával, vagy rizzsel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Birsalma befőtt helyett használhatunk ananászt, őszibarackot, vagy sárgabarackot is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.21 19:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tarja szeleteket, hőálló tálba, elősütött tarja, sonka szeleteket, használhatunk, előmelegített, sárgabarackot, Tarjaszeletek, őszibarackot, aranybarnára, burgonyával, birsalmával, serpenyőben, szeleteket, szeleteket, szeleteket, hústekercs, szeleteket, tejszínnel, Helyezzük, elősütött, birsalma, birsalma, evőkanál, keverjük, sonkával, ananászt, Tálaljuk, Birsalma, tejszín, szelet sertés tarja, reszelt sajt, evőkanál olaj, szelet főtt sonka, üveg birsalma befőtt, tejszín,
|
|
|
|
|