Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet a zsírral elmorzsoljuk,a cukorral,a tojássárgájával,a sütőporral,csipet sóval,az ízesítővel meg annyi tejföllel gyúrjuk össze,hogy rugalmas tésztát kapjunk.Két részre osztjuk,az egyikkel kibélelünk egy közepes nagyságú tepsit.A szamóca lekvárral megkenjük,és a maradék tésztából sodort lappal befedjük.a tetejét villával megszurkáljuk,a tojásfehérjével megkenjük,és világospirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csak hidegen szeleteljük kockákra!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
redrozsa
2012.05.15 13:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zsírral elmorzsoljuk, egyikkel kibélelünk, közepes nagyságú, szamóca lekvárral, maradék tésztából, tetejét villával, tojásfehérjével megkenjük, tojássárgájával, tojásfehérjével, világospirosra, megszurkáljuk, elmorzsoljuk, Rózsalepény, szeleteljük, sütőporral, kibélelünk, ízesítővel, finomliszt, megkenjük, megkenjük, tejföllel, tésztából, lekvárral, citromhéj, nagyságú, cukorral, egyikkel, rugalmas, befedjük, villával, kockákra, porcukor, zsírral, 30dkg finomliszt, 5dkg zsír, 10dkg porcukor, tojás, sütőpor, kevés reszelt citromhéj, kevés tejföl, csipet, szamóca lekvár,
|
|
|
|
|