Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sovány sertéshúst megmossuk, és a lila hagymával és a kaliforniai paprikával együtt vékony csíkokra vágjuk. Ezután megtisztítjuk, majd felszeleteljük a fokhagymát. Wok-ban vagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A forró olajban megpirítjuk a fokhagymát, a húst a lila hagymát és a kaliforniai paprikát. Szójaszósszal mézzel és frissen őrölt borssal, sóval ízesítjük.
Kockára vágjuk azt uborkát és a paradicsomokat, és a megtisztított újhagymával és a feldarabolt ananásszal együtt hozzáadjuk a húshoz. 3-4 percig pirítjuk, szükség szerint még sózzuk.
Újhagymával és korianderrel díszíthetjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kitűnő hozzá a száraz, minőségi spanyol vörösbor!
Tápérték 1 adagban: kb. 962.2 kcal, 36.9 g fehérje, 102.4 g zsír, 21.1 g szénhidrát, 2.4 g rost
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
cocco
2012.02.01 15:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sovány sertéshúst, lila hagymával, kaliforniai paprikával, forró olajban, lila hagymát, kaliforniai paprikát, megtisztított újhagymával, feldarabolt ananásszal, felforrósítjuk, paradicsomokat, felszeleteljük, Szójaszósszal, megtisztítjuk, megtisztított, korianderrel, díszíthetjük, megpirítjuk, kaliforniai, serpenyőben, Újhagymával, kaliforniai, újhagymával, kaliforniai, feldarabolt, szénhidrát, paprikával, fokhagymát, hozzáadjuk, sertéshúst, ananásszal, fokhagymát, lilahagyma, sertásragu, paradicsom, sertéscomb, lilahagyma, kaliforniai piros paprika, gerezd fokhagyma, olaj, szójaszósz, paradicsom, csemege uborka, ananász, csomag újhagyma, bors koriander,
|
|
|
|
|