Fogás: főétel, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat négybe vágjuk. A combot a bőrös felével lefelé tesszük a sütőedénybe. Körberakjuk hagymával, ráöntjük a levest, forró sütőbe tesszük. 40 perc elteltével megfordítjuk, tovább sütjük, közben sörrel vagy borral locsoljuk. Néha saját levével is meglocsolhatjuk. Szelés előtt állni hagyjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A levéből besűrítve, a hagymát átpaszírozva finom mártás készíthetünk hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bőrt keresztben, hagymákat négybe, bőrös felével, levéből besűrítve, hagymát átpaszírozva, meglocsolhatjuk, fokhagymával, átpaszírozva, zöldségleves, megtüzdeljük, készíthetünk, megfordítjuk, sütőedénybe, Körberakjuk, bevagdaljuk, elteltével, keresztben, borsozzuk, fehérbors, teáskanál, hagymákat, malaccomb, teáskanál, hagymával, hosszában, locsoljuk, besűrítve, malaccomb, vörösbor, barnasör, ráöntjük, malaccomb, teáskanál, teáskanál fehérbors, hús- vagy zöldségleves, hagyma, barnasör vagy vörösbor,
|
|
|
|
|