Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A 4 db tojást habosra keverem a cukorral ezután kis adagokban beleszitálom a sütőporral elkevert lisztet, lazán összedolgozom, és sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm. A meggyet kimagozom megmosom lecsepegtetem (pár szemet félre teszek a díszítéshez) majd a tésztás tálba öntöm, adok hozzá 1 evőkanál lisztet 1 evőkanál cukrot jól összekeverem és a piskótára szórom. 15-20 perc alatt 190 fokon megsütöm. Közben a tejszínt kikeverem a krémporral, a kihűlt piskótát kettévágom, megtöltöm a krémmel és a félretett meggyszemekkel díszítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igazán nem nehéz hisz ha nekem sikerült akkor minden rendbe lehet.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
janoselek
2013.06.16 21:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukorral ezután, sütőporral elkevert, meggyet kimagozom, tésztás tálba, piskótára szórom, tejszínt kikeverem, kihűlt piskótát, félretett meggyszemekkel, meggyszemekkel, összedolgozom, lecsepegtetem, összekeverem, sütőpapírral, beleszitálom, díszítéshez, krémporral, sütőporral, kettévágom, megtöltöm, félretett, adagokban, kikeverem, kimagozom, piskótára, elkevert, evőkanál, tejszínt, piskótát, megsütöm, cukorral, sikerült, evőkanál, díszítem, megmosom, tojás, evőkanál liszt, evőkanál cukor, kiskanál sütőpor, magozott meggy, liter tejszín, csomag vanília krémpor,
|
|
|
|
|