Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kétféle lisztet,a sütőport,a mákot,a sót,
a sajtot összekeverjük,belemorzsolj uk a margarint,
hozzáadjuk a tojások sárgáját és a tejfölt.
Jól összedolgozzuk!
Hűtőbe tesszük, kb. 1 órát pihentetjük.
Ezután körülbelül 1 cm vastagra kinyújtjuk.
A tetejét megkenjük a felvert tojásfehérjével ,
és szezámmagot szórunk rá.
Pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk,
és előmelegített sütőben rózsaszínűre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Derelyevágót is használhatunk pogácsaszaggató helyett.
Így nem maradnak sallangok.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.11 22:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kétféle lisztet, sajtot összekeverjük, tojások sárgáját, tetejét megkenjük, felvert tojásfehérjével, tojásfehérjével, pogácsaszaggató, belemorzsoljuk, összedolgozzuk, előmelegített, összekeverjük, használhatunk, tojássárgája, aprósütemény, rózsaszínűre, kiszaggatjuk, Derelyevágót, tojásfehérje, pihentetjük, Szezámmagos, szezámmagot, rétesliszt, finomliszt, körülbelül, hozzáadjuk, kinyújtjuk, sallangok, megkenjük, szezámmag, margarint, TÉSZTÁHOZ, TÉSZTÁHOZ, finomliszt, rétesliszt, sütőpor, egész, trappista sajt, ráma margarin, tejföl, tojássárgája, TETEJÉRE, tojásfehérje, szezámmag,
|
|
|
|
|